Hmm...!

Hej!

När jag kom hem så gjorde jag läxorna direkt och sen åt jag kyckling, ris och currysås tog matlådan av pappsen! Snällt av honom iaf! =)
Så nu är jag äntligen klar med läxorna, varför är jag sist av systrarna måste plugga blabla skolan! =(
Saknar redan här veckan för att retas personalen och Elvira skall iaf fota mig och Brolle där hemmet! Vette om jag orkar till bowlingen imöra!? 
Hmm, nu skall jag färda iväg till andras bloggar! =)

Ha en fin kväll! =)

Saknar redan...!

Hejsan!

Igår och idag hann jag ej skriva nytt inlägg, för hade vart hos syrran och sovit över till idag så hade jag hjälpt iaf med målningen hos henne! :) Vitt vägg målade jag iaf. Så nu är vi hemma i dfs medan vi är hemma är mamma o pappa på bio och tittar på nåt bröllopsfotografen...!

Som ni ser att rubriken står det Saknar redan! Jag menar att jag saknar redan till julafton, elevhemmet och valpisen som skall komma nästa år! :) Hur menar jag med de, joo julafton träffar ju man släkten! Elevhemmet har man ju jäkligt kul där förlåt att jag svärde men...och valpisen som skall komma till annis o askur nästa år jippi kul å träffa henne! Saknar er ni vet som läser detta som jag känner, men speciellt Brolle och två av personalen! :)

Hmm, nu skall jag nog färda iväg från bloggen nu byee!

Ha en fin kväll

Dålig väder idag!

Hej!

Vaknade runt kl halv 11 gött och sova lite till än vad jag hade trott. Tycker att ute börjar bli lite mörkare å mörkare än förra året men jag vet inte om det var så med förra året med. Ida o mammsen är i Örebro idag och handla där, förstås följde jag inte med till Örebro. Vad ska jag göra idag da?

Saknar till julovet men kommer ändå sakna elevhemmet då. :( Happ skall försöka vara med Elvira och fota när vi är på elevhemmet, så det kanske kommer bli fina bilder innan mörkret kommer fram.

Kanske kommer att skriva nytt inlägg ikväll!
Nu skall jag läsa en av personalens blogg! :)

Mvh Lisa


Redan advent!

Heej!

Här veckan hade jag inte hunnit med och skriva bloggen för ni vet att jag var på elevhemmet, så drf skrev jag inget nytt inlägg för har fått skratt anfall igen där! :)
Vilken tur att jag har den bästa elevhemmet! Vi har gjort roliga saker tsm, samt ag åkte med min personal därifrån elevhemmet vi åkte till ÖB i Örebro vi köpte julstjärna till mitt rum vid fönstret det blev fint iaf. Jag skrattar å skrattar hela tidn när jag är där i elevhemmet va nöjd jag blev då! Funderar på att bo där i 1v. för herrn Nilsson har så trååkigt där utan mig och jag är lite beronde av Nilsson med, men skall fundera! VILL VILL! =)
 
Idag var det iaf som vanligt i skolan tråååk. Det var inget speciellt där i skolan här veckan iaf, men nästa vecka skulle vi träna med vårt teater det är julteater och jag ska spela trött tomte. Alltså jag är iaf nöjd att de valde mig till tröttomte för jag kommer säga bara ett par order sen äre det klart för mig! :)

Skönt med helg, men redan på söndag äre det första advent och ingen snö där ute ännu. :( Tråkigt jul då, men hörde att det skulle bli kyligare efter första adventen! Nöjd då med snö där ute vackert! :)

Ha en trevlig helg ni!

Mvh Lisa

Polisjakt idag...!

Hejsan!

Igår hade jag tagit sprutan mot svininfluensan eller vad det stavas. Pappa tog det också, det kändes ingenting efter det men inatt kunde jag inte sova åt sidan där jag hade fått sprutan! :( Nu gör det svin ont det dära jävla armen eller sprutan...! :(

Idag var jag hemma och tagit lugnt men sen gick jag ut så vi hörde hur en bil gasade och bromsade väldigt mycket. Så vi såg polis jagade efter den bilen så plötsligt körde bilen rakt mot en trädgård och det gjorde polisen också. Men sen kunde polisen gripa de både dumma killar! Så jag, pappa, danske mannen, Lars-Göran, Andreas och en gubbe vi gick ot korsningen och kikade vad de gjorde.
Sen gick vi tillbaks så jag pratade med min granne som hette Camilla hon är hörselskadade vi tecknade till varandra så min granne hon hette Gunvor hon tittade på oss hur vi tecknade snabbt till varandra. Jag har verkligen bra grannar här hos oss, Camilla är gravid har jag fått veta om det hon skulle föda ca i februari...! :)
Så jag kanske kan vakta bebben sen! :)

Snart skall vi äta tacos mums! :)
Imorgon skall vi ha fest för pappsen fyllde år idag! Kanske kommer att skriva ett nytt inlägg här.

Ha en fin kväll! :)

Kan inte tro...!

Hej!

Idag vaknade jag och Elvira kl 12. Det var såå skönt och sova lite länge för vi både var uppe så sent igår för mammsen o pappsen de festade så...vi klädde på oss sen åt vi köttfärs o spagehetti.
Det var inte så speciellt vi gjorde idag, men vid kl 4 ungefär stack Elvira hem med sin mamma! 
Så jag var hemma själv skönt faktiskt! :)

Nu tänker jag SKOLA imorgon fy tråkigt kommer att bli jättetrött. Önskade att jag hade ett jobb så slipper jag den dära skolan. Men en tjej sa att jag kommer att sakna skolan sen när jag hade fått jobbet, jag sa nej aldrig i livet ska jag tro att jag ska sakna skolan. 
Vill inte till skolan önskade ist att det var jag son har ont i magen ist för syrran Ida! :)

Jaa banne i mig kanske kommer att skriva något nytt inlägg men det vet vi inte det...! :)

Men i såfall ha en fin kväll ni! :)

Mvh Lisa
 

Väntar på Elvira!

Heej!

Idag har ja g och mammsen åkt till kga och köpte mobil till mammsen sen gick vi in guld smycke affären. Sen blev det fika så jag köpte chokladboll och fanta, mammsen köpte kaffe bara sen skall hon äta som vanligt äpplen!
Hemåt och hämtade pappa å jobbet för han grejade med våran mustang.
Och nu sitter jag här det ser ni och väntar på den besökaren Elvira Olsson.

Hmm, det blire pizza ikväll för oss både. Mamma o pappa de skulle på någon fest ikväll...!
Jaha imorgon är det söndag va tråkig det är, hmm vad ska ja göra nästa helg för det blire ingen Hudik för syrran Annis hon vill såklart träffa mig men den helgen jobbar hon! :(

Hoppas det blire någon tjejkväll där i Örebro tjejerna...! :)
Kanske blir någon inlägg imorgon men det vet vi inte det...!

Ha en fin kväll alla ni bloggläsare! :)

Mvh Lisa


Halloj hemma igen!

Hejsan!

Jag kom hem igår typ halv 11 elr 12 hann ej titta på klockan, var så himla trött så jag hade gått och lagt mig i den sköna sängen men sen kröp syrran Ida hos mig och ville sova i min säng!
Vaknade runt kl 11 typ och ni förstår att jag är inte i skolan idag annars skulle ja inte orka hela dan efter ha kommit till STHLM. Men kmr till elevhemmet ikväll blir skjutsad av min kusses pappa Thomas heter han.

Så jag har verkligen tur bara en dag vaknar jag halv 7 den här veckan och på fredag kvart över 8 skönt! För på fredagar börjar jag kl 10 skönt. Men synd för de andra klass 6 för de börjar ibland kl 8 och 20 över 8. Men sen får de kanske sovmorgon nästa år skönt för er då annars!

Jahapp men jag tackar Elvira Olsson för min blogg och gästbloggar! =) Vilken tur att jag kände dig ända sedan när vi var småa! =)

Allt var toppen i Egypten med Annis o Askur! Har solat mkt och gjort läxorna men är klara med de! Så Elvira hade verkligen rätt att jag blev brunare och ljusare i håret...!

Vette vad jag ska göra nu helgen...kanske va tsm med Elvira om hon e inte upptagen!? =)

Ha en fin dag!

Mvh, Lisa

Gästblogg: ELVIRA OLSSON!


Hej på er som tittar in hos Lisas blogg!

Jag är Elvira Olsson, en av Lisas kompisar! Hon är faktiskt en av mina bästa kompisar också! Vi har alltid kul tsm sen vi har varit små... :)

Som de flesta vet kanske redan? Hon är i Egypten just nu tror jag? Hon stack ifrån vid 12 tiden i natt ungefär och skulle flyga ifrån Stockholm tror jag? Hoppas hon har det bra! Mycket värme hon får medans vi får myciket kyla...
Jag har hjälpt med hennes design, hon bad mig och få ändra om hennes bloggdesign så varför inte? Jag gillar designen hon har fått och den passar henne perfekt tycker jag! Hoppas hon gillar det... annars får jag väl göra om!

Egentligen var det ju tänkt i början att jag och Lisa skulle ha denna blogg tillsammans, sen skapade jag en egen blogg så jag ville ha 2. Men jag blev fast i min blogg så jag lät Lisa ha denna blogg som hennes. Men... jag kanske kan uppdatera bloggen då och då här? Får se!

Det ringde länge så jag var tvungen och kolla vem det var, men jag kände inte igen telefon nummret så jag kolla upp i Eniro, det var min pappa. Hmm... borde ta och lära mig allas telefon nummer tror jag?! Annars äe jag för övrigt sjuk, hostar väldigt mycket och jag är väldigt snorig... Fräscht!

Nej nu ska jag ta och göra något annat, Hejdå! :)


Sthlm idag!

Gokväll!

Jag meddelar er bara att jag sticker till Stockholm idag för att flyga till Egypten!

När jag kom till skolan idag funkade mobilen som vanligt så jag stängde av för vi hade lektion.
När vi slutade skolan så startade jag mobilen men han startade inget. Så syrran Ida ringde till de som lagar mobiler de sa vet inte vad felet på den så vi måste åka till Örebro och lämna in! Fy faro att mobilen har ju gått sönder! =( Så får jag ha den jävla gamla mobilen!
Men tur pappsen sa att jag fick ha hans mobil där nere i Egypten!

Men jag säger iaf hejdå den kalla Sverige och säger hej till den varma Egypten! =)

Kommer hem om 1 vecka så skriver jag kanske det bloggen! =)

Hejdå SVERIGE! =)

Mvh Lisa


Haft bra helg!

Go kväll!

Jag har haft jättekul hos Kajsa. Vi har gått runt i lördags för det var Halloween jag var spöke!
Mer vi hade lugnt, städat o varit ute med de grannbarnen Strand!

Nu är jag hemma i Degerfors igen, förebreder mig också för semestern till Egypten...!

Har fått veta att Anna och Askur fick ägg på sitt fönster hemma hos de i Hudiksvall. Inte bra och det är ju inte trevligt för de. Kan inte de fölket tänka sig att det är inge roligt och tvätta fönstret efter det! =(
Jaa mer vet jag inte ännu kanske skriver nytt inlägg innan jag sticker till Stockholm imorgon...!

 Har ni haft en bra Halloween helg???


RSS 2.0