Göteborg...?

Hej å er!

Jag har varit i filipstad hos den underbara Kajsa! Vi har haft jätte trevligt ihop!
Nu e ja hemma, men ville va kvar där, men har fått veta att ja ska åka till göteborg imorgon med underbara syrran Ida!
Till liseberg jippi det va typ halv år sen ja va där! Snart är ja tillbaka till den stora staden Göteborg!
Ska nog gå in igen den dära Spökhuset i liseberg! Ska åka tåg för allra första gången till göteborg men typ till stockholm har ja åkt många gånger med mamma! Men nu till Göteborg!
Sen å onsdag blire det Ullared med underbara Kajsa, samt hennes mamma vi tre åker till småland först och träffa kattungen Sol Angelica sen vidare till Ullared och va kvar där några dar! Jaha jag har ej spelat The sims 3 å länge hoppsan då! Det måste ja snart göra! Men jag har massor o göra under sommarlovet, men roligt:)

Ja ni får ha det så bra!

Mvh Lisa

Sommarlov...?

Hejsan!

Det har varit så mkt på gång hemma och skolan, men en sak är det lugnt för jag har sommarlov som jag kan slappna av under de skolveckorna gud"!
Jaja, jag får säga till de som har firat studenten grattis lycka till med era framtid samt jobbet! Det dröjer tills jag får ta studenten fy typ 5 år till! Fy jag brukade önska att ja va vuxen nu så jag skulle gärna dricka öl med systerna, samt de där uppe hudik! Och släkten så klart fast ej mamma o pappa de skulle nog ha koll å mig då!:(
Men så är det med livet! Jaja jag ska ej prata om detta!

Har ni sommarlov än???

Jag ska nog kanske skriva mera imorgon!
Men ni får ha en bra kväll!

Mvh Lisa

För varmt...!

Hejsan!

Förlåt har ej skrivit på länge mkt på gång här hemma och skolan!
Men helgen hade vi besök av underbara söta Kajsa vi hade kul och vi cyklade ner till stranden och köpte glass, det var ganska mkt cykel tur med Kajsa!
När jag kom hem från skolan så satt jag och pappa ute och fikade det var såå varmt gud så jag var tvungen dricka mkt, sen gjorde jag lite matten men det var för varmt, så satt jag inne istället gött för det var lite kyligt än där ute!
Nästa måndag 8 juni ska min klass cykla till våran lärares hem så ska vi va där hela dan sen tillbaks till skolan, sen 10 juni skolavslutning göööttt!

Jag längtar mest till sommarlov så kommer de underbara hudik till sommarstugan gud saknar er där uppe!
Och underbara Kajsa så kör vi mkt med crossen!

Jag har tagit mkt kort så jag måste ladda ner snart till datan, sen kan jag visa några till er!

Ha en fin kväll! Mvh Lisa

RSS 2.0