Fotade lite...!

Heej!

Idag har jag inte gjort så mycket för att jag vaknade runt kl halv 11 mammsen väckte mig grr...om jag fick sova längre skulle jag ha haft vaknat runt 12 eller nåt! =)
Äntligen idag ska året bli 2010 jippi, fyller då 14 år i april alltså tiden går jättefort tycker jag! =)
Hmm, vet faktiskt inte vad jag ska skriva just nu...men fotade lite idag så det blev jättebra med de fina bilder. Skall försöka ladda in till min data, för just nu sitter jag vid familjens bärbara dator...så ORKA ladda bilderna in den här för har ju bara laddat in bara i min data...!
Kameran ska nog följa med mig till den familjen så kan jag fota där medans jag har tråkigt hos de...men vilken tur att det finns några djur där som jag kan kela med och fota på de djuren! =)

Jag säger i allafall igen Gott Nytt År!

Ha det bra / Lisa

Gott Nytt År!

Go kväll!

Oj har märkt att jag hade inte skrivit på bloggen på länge...hade annat och göra här hemma iaf!
Idag har jag vart hos Johansson vi var i stallet å mockade sen fixade lite grejer med hästarna, sen åkte vi hem till henne! Så det blev bus och prat där hemma hos Johansson...! =)
Men jösses tiden går så fort tycker jag, för att imorgon blire det 2010 gudd!

Vi ska fira nyåret hos våran gamla granne och käka god mat där hos dem...!
Men vi ska inte smälla raketer eller vad ska man säga...för det finns vovvar hos dem då!

Vart ska ni fira nyåret? =)

Jag säger i såfall Gott Nytt År till er alla bloggläsare! =)

Ha en kanon dag! / Lisa


Julklappar idag...!

Go kväll!

Flesta sover nog tror ja...men ville berätta bara vad jag har fått idag innan hudik kommer på gång!

De här jag fick idag:

Kamera
Sockor
Tidning Frida
Presentkort t Elgiganten 2 st
Presentkort t Team sportia
After Eight
Armband
Örhänge
Tröja
Mjukis byxor

De var de jag minns iaf, får nog kolla noga senare!

Hoppas ni har fått en kanon dag idag!? =)

Go natt! ;)

1 dag kvar...!

Hejsan!

Nu äre det bara eftermiddag men svart ute ändå. Och vad jo det är bara en dag tills julafton kommer igång för alla folket! :)
Hade just nu ringt alla om travtipset är verkligen klar för det skönt.
Och just nu väntar jag på julskinkan och allt är klart för mig! Så får jag käka...!
Imorgon kommer jag nog inte uppdatera bloggen p.g.a julafton, och dagen efter skall vi kanske åka upp till glada hudik. Men det beror på för jag hörde att det skulle komma snöstorm samt faster Lena tyckte inte att vi skulle åka upp medan snöstorm kommer gång...!
Hoooopppas jag kommer få bra julklappar är inte alls nöjd om jag får bara 2 st julklappar! :D

Men God Jul...!

Ha det bra kramizar Lisa! =)


Gjort mycket...!

Hejsan!

Idag har jag vart hos folktandvården, de sa att jag hade inga hål men tandsten! Så de tog bort så kändes annorlunda efter det. Så var jag hos mamma ett litet stund och sen kom min faster Lena å hämtade mig! Jag fick mat hos de, sen skjutsade Lena mig hem så ringde jag till min farmor och frågade om hon behövde hjälp med julgranen.
Det behövde hon, så vi mötte varandra så släppte farmor hunden Atica så sprang Atica fart mot mig sen hoppade hon å mig! Sen gick vi hem till farmor och pysslade med granen och julpysslade lite lägenheten...och jag var tvungen busa lite med Pysen för han var såå avundsjuk på Atica för att hon fick va med oss! Sen blev Pysen riktigt nöjd efter buset med mig!
Sen kom Lena å fikade så hon skjutsade mig hem igen!
Och nu finns jag hemma, och sitter vid datorn! =)

Imorgon hemma själv gött! ;)

Ha det bra

Tandläkaren imöra!

Hej!

Vaknade runt vid 10 idag, skönt å sova lite ut! :)
Imorgon skall ja till tandläkaren tycker det är kul! Första gången å gå dit själv utan mamma o pappa! =)
Hoppas jag klarar av det...tror det! =)
Vet inte vad jag ska skriva....det närmar sig till julafton kul!
 Måns...minns hur du beter dig, men plötsligt försvann du bara från livet! Men du trivs säkert bra där uppe i himmeln! =)

Busunge! Nu har vi Pysen...han är riktigt trevlig katt å busa med! Så gullig han var när han var en liten kattunge. Men nu har han vuxit och blivit stor katt, men trevlig fortfarande och lite kaxig mot andra tanter opps! :/

Härligt ute solen skiner, måste kila iväg för att hämta posten! =)
Vi ses...ha det bra om jag inte uppdaterar ikväll! =)


Vill ha...!

Go kväll!

Hann ej uppdatera bloggen idag som jag hade tänkt mig, för vi hade gäster här på besök!
Kusinen Julia var här, vi lekte väldigt mycket och vi spelade singstar idag första gången i 2009! =)
Sist vi sjöng tillsammans var det i gamla huset! Det var verkligen längesen! =)
Sen stack dem vid 6 tiden på kvällen, så satt jag vid datorn sen kom jag på bloggen så jag hann uppdatera för kvällen!
Vet ännu inte vad jag ska skriva för nått!?
Kanske uppdatera imöra bloggen vi får väl se! =)
Eller så får jag ta bloggpaus ett tag!?
Här kommer en bild utanför radhsuet som pappa tog kort fast det blev lite suddigt! =)
 Här bor vi! =)

Saknar redan julafton, men trist jag ska till tandläkaren på tisdag helt självt men tur min tandläkare hon vet om det att jag kommer självt dit! Så kan hon tänka på att prata långtsamt inte så fort så hänger jag inte med! =)
Skall nog till farmor den här veckan för fixa lite innan julafton på gång! =)

Ha en fin kväll! =)


Tröttis, jullov nu!

Go kväll!

Hade inte uppdaterat här veckan för hade inte tid med detta hade annat å göra blaa...!
Igår skulle vi till Gustavsvik men jag följde inte med, istället stack jag till hemmet för det ligger nära!
Men jag tog promenad först så jag gick runt först å kollade på en radhus som hade brunnit i onsdags kväll...sen gick jag hemåt till hemmet så jag hämtade posten och läste medans ute var liksom storm och det var verkligen kallt! Men jag överlevde ändå, sen tog jag promenad igen runt men det var skiit kallt ute...precis jag kom hem så kom min personal och öppnade dörren åt mig. Så jag kunde ej teckna nått till personalen...men jag städade klart mitt rum så kom Martin hem så det blev lite bus som vanligt! Sen kom den andre personal som hade lovat komma hem så fort hon kunde, men det var nog trafiken som gjorde henne å bli försenad till hemmet och låsa upp dörren!
Men sen var det som vanligt å hemmet men vi hade myskväll så vi fikade å snackade tillsammans vi gapskrattar då och då. Mina 2 personal som jobbade igår eftermiddag de är knäppa liksom, den andre retas bara mig och medans den andra personal skrattar å skrattar! =) Vilka underbara personal jag har där på hemmet!

Ni som jobbar på hemmet, ni är världens bästa personal jag har haft i mitt liv! =) Fortsätt å vara bästa! =)

Jahapp då så blev det julov i 3 v. typ kommer sakna er alla och där på hemmet med! =) Men saknar mest julafton då får man julklappar jippi! ;)

Idag såg jag Elvira och hennes mamma, när vi åkte ifrån en affär som hette Coop vi åkte därifrån så märkte mamma! Och sa är det inte Elviras mamma som körde, jag sa jooo det verkar som så jag skickade ett sms till Elvira och frågade vart är du? Elvira sa vid sandviken, så jag sa vi är bakom er! =) Så mamma hann köra om dem så jag hann vinka men de såg mig iaf men hann nog inte vinka! =)

Nu måste jag nog dra av! Det var verkligen en lång skrivande av mig idag! =)

Go natt!  


3:e advent!

Go kväll!

Idag har jag inte gjort så mkt, vart hos farmor och träffat den älskade Pysen och Atica! =)
Sen har jag handlat med mammsen och nu är jag hemma iaf som ni ser! Nu har jag laddat in några låtar till min mp3 som jag skall lyssna under tiden den här veckan!
Lägger ett bild på Pysen och kanske på Atica...! =)

 Pysen!
 Atica!

Dem träffade jag idag! =)

Ha en fin kväll!

Mvh Lisa


Vart i Örebro hela veckan! :)

Hejsan!

Äntligen hemma i degerfors nu! :) Har bott på elevhemmet hela veckan...sen vart tjejkväll igår till idag vi hade jättekul! Vi hade bowlat. gått på stan, ätit på mc´donalds och sett idol finalen.
Jag röstade iaf på Erik Grönwall på idolen, vi alla tjejerna utom några var iaf nöjda över att Erik hade vunnit den här gången! :)
Idag vaknade vi runt typ 9, sen åt vi frukost tillsammans. Och pappa hämtade mig där hos Mimmi som vi hade haft tjejkväll! Och vi besökte en sväng hos mormor och sen var det dags att åka hemåt till radhuset! :)
Nu väntar jag iaf på maten som mamma och pappa lagar nu...det blir TACOS! :)

Ni får ha det så bra!

Mvh Lisa

Imöra!

Hejsan!

Har vart hos Elvira natten till idag, för hennes föräldrar vart någon stans julbord. Så var jag hos henne vi kollade fotokatalogen och jämförde med gamla hur våran personal såg ut förut och nu!
Saknar imöra inte skolan, men lek&bus landet med hemmet, skall reta en personal därifrån hemmet!
Hmm, på tisdag skall vi till Audiologen de skulle kolla på min CI som sthlm har skickat hit för jag skall låna den ett tag. Sen blire det nya mobilen som vi skall hämta jipppi! =)

Nu skall jag färda iväg andras bloggar och sidor! =)

 Svarta skall jag ha iaf, hoppas de i örebro har den på lager åt mig! =)

Ha en fin kväll, kommer nog inte skriva nya inläggar den hära veckan p.g.a har ej tid med detta!

Mvh Lisa


Hemma i dfs igen! =)

Heej!

Har vart i Örebro den här veckan så jag hade inte hunnit med att skriva bloggen, jag kan ju inte lova er att jag skall skriva bloggen när jag är på elevhemmet!
För det blire alltid kaos där inte riktigt bråk det är bus där, men jag diggade väldigt mycket på en personal av de 4 personalen på elevhemmet igår! För att jag och herrn vi började busa med henne sen knuffade vi ner henne på golvet, så jag började kittla hennes fötter så hon skrattade å skrattade. Och hon gjorde tillbaks mot mig med fötterna medan herrn var på henne! Sen var det annan personal hon blev röd om ansiktet för hon skrattade å skrattade på oss! =) Så jag vill backa tiden till igår för jag fick en toppen dag!
Men idag hade jag en härlig morgon för det var en annan personal som sov där natt hon har ju en boxer som hette Greta, men iaf Greta kom till hemmet imorse. Så jag fick träffa Greta igen hon var så vild imorse, så personalen sa att om hon jobbar natten till fredag så kommer Greta alltid dit på fredagar och jag har då sovmorgon börjar kl 10. Så jag har väldigt tur för jag älskar hundar och katter! =)

Snart skall jag dra till Karlsson och få fika av de! =)
Saknar på måndag för vi på elevhemmet skall åka till bus&lek landet tillsammans! =)

Ha en fin kväll annars! =)

Kram Lisa

RSS 2.0