Fullt upp!

Hejsan som ni ser rubriken visar Fullt upp!

Japp jag har mycket att göra det har jag aldrig haft sådan lov i mitt liv! :O
Men härlig lov är det faktiskt kattvakt och hundvakt pågår på min lov! =)

Hur ser ert lov ut? =)

Idag har jag varit hos katterna som vanligt sedan ner till restaurangen och ätit mat med faster Lena och Göran. Jag längtar till fredag då är hundarna hos mig och Ida, ska väl leka med Sixten han är för snäll! =) Biffen för gosig ch lugn voffe! :D

Ja vad ska jag säga. På torsdag gäller det Johansson och ha det roligt där med voffarna Wilma och Fanzy ser fram emot att träffa Fanzy och se hur hon är! =)

Saknar dig Lizzie! <3 Du är lika snäll som Sixten är men busig är du! =)

Lizzie du är bäst! <3

Biffen du är go! Skönt du är bättre nu! <3

Sixten du är för snäll! =)

Vi för nöja med det lilla inlägget, de blir nog mera kanske kanske bara! :D

// Lisa

Maxi

Hejsan.

Idag har vi varit i karlskoga och städat nästan hela dagen halva släkten förutom morfar och farmor. Slängt massor skräp...!
Sen drog vi iväg till Maxi i Kristinehamn som rasade ner för ett par år sedan p.g.a snöstorm de var för mycket snö på taket hos Maxi så den orkade inte så det rasade så de förstördes. Men de har öppnat igen självklart att de har fixat jätte annorlunda där inne man kände inte igen den riktiga Maxi.

Nu har jag P Å S K L O V så min vecka ser väldigt lugnt ut jag ska bara ta det lugnt. Förutom nästa torsdag så är jag hos Johansson och va social där kanske det blir långa promenader med hundarna. Och fredagen består av hundar och bort bjuden också till Svensson på god mat men jag och Ida vi båda kommer inte stanna länge där som vi brukade förut. För då gäller det pojkarna som vi ska vakta under tiden min underbaraste kusin ska iväg till Spanien och njuta av fina vädret.

Jag vet ännu inte om jag kommer skriva mera inlägg under veckan för jag kommer nog glömma bort det totalt. Och kanske jag inte har tid också för kom på jag har ju Atica att gå med också på promenader under veckan får höra med farmor. Men annars är det bara N J U T A av P Å S K L O V E T! =)

Inte många veckor kvar tills jag slutar skolan och min födelsedag också det är ju redan imorgon som jag kommer fylla 15 Å R ! :D

Saknar min K A J S A redan hoppas hon njuter verkligen av hennes fina väder i S P A N I E N! Du är verkligen B Ä S T vet du de! :D

Ha det bäst // Lisa

RSS 2.0