Söndag

Hej å er!

Idag har jag kört crossen den går såå fint! Hmm, sen blire det nog besök hos Beijar!
Jag väntar å maten det blire kyckling och ris gött! Vet ännu inte vad jag ska skriva mera!
Imorgon är det skola igen gud jobbigt! Jag har gjort engelskan läxan klart, så får ja inte någon straff från min lärare! =) Önskade att det var höstlov sen efter lovet är det resa till Egypten!=)
Hmm, vart ska jag vara nu helgen alla upptagna de e urtråkiga! Men ida e ju ledig så e hon bääst för mig!

Systrarna är BÄSTA vad jag vet! =)
Vi gör ju roliga saker tillsammans, men Anna hudik! Ida Kga så vi både kan hitta å saker tillsammans!
Som nu helgen mina kompisar upptagna usch! Så jag och Ida vi lagar nog goood mat nu helgen, packa flyttlådor för hon ska flytta till annan lägenhet i kga tur va! Men ibland vill jag att hon ska bo i Göteborg elr Karlstad så det finns ju Liseberg och samt Bergvik!

Ja nu är det mat på gång snart=)
Jag ska försöka skriva mera inläggningar har ju massor bilder å min mobil måste ladda in till datorn!

Mvh, Lisa

Hål på örat!

Hej!

Idag ska jag ta ett hål till å örat, sen ska jag använda mycket örhänge förr använde jag inte! Hmm varför blev det så för nu gillade jag nog=)
Idag var det som vanligt sovmorgon gud va skön jag har, men var lite trött ändå i skolan men annars var det bra i skolan! Men det besvärligaste är att åka taxi till Granbergsdal det tycker jag jobbigt iaf varje dag utom ons och tors eftermiddag och lite å morgonen!
Hmm måste göra engelskan lite, men sen är det som lärarna vill vi ska kolla med detta e-mailen men det har jag gjort redan ett par veckor sedan!
Men skulle vilja börja och jobba men syrran Ida ville tvärtom hon ville gå skolan så jag sa att hon och jag skulle kunna byta till varandra!=)
Tyvärr kan det bli inte så=(
Men snart måste jag dra iväg för ta ett hål till på örat byee!

Ha en fin kväll och helg=)

Mvh Lisa

RSS 2.0