Fiskat!

Hejsan!

Helgen har jag tagit de lugnt eller nej.
Igår drog vi iväg till Kristinehamn och kollade lite på gamla bilar sen drog man till Skymingen elr vad det stavas där Picaso valde platsen. Har varit där över tusen ggr med fam för de är ju fint där vid stranden.
Idag har jag och Ida fiskat men ingen napp iaf nere hos Morfar...! Först var vi osäkra om vi ska fiska för det skulle regna idag, men det kom aldrig någon regn så vi hade ju tur. Men sen trasslade min kaspö så vilket var jag ju arg över det, men jag fiskade ist pappas kaspö och de gick ju bra.

Annars har jag tagit det lugnt och ätit goda mat här hemma! =)
Jag och Ida ska fixa paket till syrran Anna snart för hon fyller 24 år! =) Vet exakt vad hon ska få för nått! ;)
Imöra är de skola igen! =(

Men nästa torsdag är de Naturens hus för oss elevhemmet asså vi brukar göra aktiviteter minst 1 gång om månaden. Denna dagen skulle vi fiska, tips promenad och grillning mums! =)

Men annars har jag inget och tala om för er!
Tiden rinner bara iväg, så på tisdag är de bara 1v. kvar till klassresan till Göteborg! :D

Byee Olssorna

Åskat!

Hejsan!

Är hemma nu igen efter Örebro dagarna.

Alla dagarna var det som vanligt men vi hade besök av en blind på teckenspråks lektionen i 2 timmar.
I onsdags gick jag, Elvira, Matilda och personal till Vårruset och kollade på lite. Så jag mötte min lärare och jag visste inte ens om att hon skulle vara med. Men annars mötte vi Elviras syrra Matilda hon var med och gick elr nått. Sen tröttnade vi på och kolla så stack vi hemåt och fikade ute för det var så varmt då.

Igår var det som vanligt i skolan. Hemma var det lugnt satt vid datorn när klockan var kvart i 8. Plötsligt blixtrade det utanför vid fönstret så tänkte jag vad är det som händer nu. Sen hörde jag bullrade så förstod jag att det var åskan. Så stängde jag datorn och sprang ner och påminde min personal för hon är ju döv, så vi stängde av datorer och tv. Så vi satt i vardagsrummet och kollade på åskan, men Elvira tog fåtöljen och ställde sig framför fönstret och kollade på blixtrarna. Och det gjorde jag med men pratade de mesta med personalen...!

Det fortsatte i 4 timmar sen märkte vi att vi hade ingen vatten. Men vilket tur att det rann lite bara så man kune borsta tänderna. Sen la jag mig i sängen och läste lite tidningen och det blixtrade ute. Men kunde sova iaf så gott inatt.
På morgonen fick jag havregrynsgröt till frukosten det var gott så var man mätt hela dan...! =)

Nu helgen vet jag inte vad det som ska dyka upp, men bara läxa som pågår! =(

Ha de bra! / Olssorna

Prao!

Hejsan!

Idag var det roligt i praon jag ska berätta hur det var.

När jag kom dit satt vi alla personal i matsalen och pratade om vilka hundar vi ska gå med. Jag fick Baloo och Nova de är så söta. Sen gick vi en lång promenad med alla hundar, sen tillbaks stället där är praon. Och så hämtade jag en gammal hund som heter Wilma gick kort promenad med henne med min handledare.
Sen var det fika och vi snackade bara skit, sen var det dags och busa med hundarna där ute utanför huset.
Och sen var det lunch, efter lunchen tog vi det lugnt. Kelade bland hundarna, speciellt Baloo...!
Och sen var det sista promenaden med alla hundarna, och leka lite stund med Nova. Sen var det slut för dagen egentligen slutar jag 4 idag men slutade kl 3 istället för min handledare. 
Men jag är väldigt nöjd att jag valde den hunddagiset. Och de säger att jag var så duktigt! =) 

Och nu sitter jag här med tröttna ben! :D 
Herregud bara 2 dagar till vad tiden går så fort...! =( 

Ha en fin kväll! / Olssorna 

Närmar prao!

Hejsan!

Veckan var det som vanligt men det kom brandlarm igår tror jag minns inte faktiskt! :O Men tyvärr var det falskt! Men det närmar sig till prao på måndag, är inte så dugg nervös för har besökt denna platsen så jag vet hur de är där! =) Och det är bara 5 dagar kvar till resan till Hudik så får jag träffa lilla Lizzie! Och kanske passa på käka hudiks goda pizza! :D
Har fått massa bilder på valpen de var så söta man vill ju bara äta upp henne! =)

Bjuder några bilder annars! =)

 Sover så sött!
 Får se upp när jag kommer!
 Söt!
 Kompisen Elefanten! =)

De var de bilder jag ville visa! =)

Ha en fin kväll! / Olssorna

RSS 2.0