Kallt!

Tjosan!

Hade tagit lugnt de senaste dagarna vi kom hit Hudik, vart ute idag i 2h med Lizzie och Ida. Härligt och få komma ut lite också men kameran följde inte med idag tyvärr men den ska följa med nästa promenad denna blir nog senare för vi är trötta nu. Lizzie sover på sin plats och jag sitter här och surfar runt lite men funderar på att spela Guitar Hero men har inte bestämt än eller The Sims 3?

Bjuder på några bilder som vi har tagit, igår har jag och Anna skottat bort all snö från balkongen för det var så mycket.

 Vad gör du Lisa?

 Skottat massor igår.

 Annis som tycker de är kul! :D

Nu har jag tagit de bilderna som jag hade tänkt och bjuda på lite! =) Nu ska jag ta det lugnt och surfa vidare, bloggar mera de dagarna som kommer! ;)


Nöjd Lisa!

Hejsan!

Nu ska jag berätta lite vad jag har fått för julklappar för er bloggläsare!

Jag fick pengar, masacara (stavning), att smörja med som luktar så gott, photoram, kläder och en bärbar dator! =) Photoram ska användas på elevhemmet. Mera vet jag inte om jag har de...annars får jag tillägga det! ;)

Idag har vi varit ute och tagit promenad och busat med hundarna. Sussie, Atica och Lizzie fick busa med varandra ute i skogen lösa med..de är väldigt trötta just nu. Medans andra kollar på tv så sitter jag och Annis vid varsin datorer fast jag vid min kära bärbar dator. Kan visa några bilder snarast..men några bilder från paketerna fast fotografering blev de inte! :/ Men ska försöka fota mycket för datorn ska följa med till Hudik och pengarna de går till en ny mus och hörlurar kanske! =)

Sådan har jag fått!
Kära dator! =)

De var de bloggande för idag men mera inläggningar blir de nog senare inte idag iaf är så trött!

Byee

Sjukan!?

Hejsan!

Igår och idag var jag sjuk mådde inget alls bra igår bad min personal åka hemifrån till jobbet tidigare så kunde jag vila. Följde med Rozy hem till fatet vi både mådde inget alls bra vi åt mat klart sen stack jag hemåt och vilade sov i 2 timmar det var skönt. Åt mat igår kväll det gick bra men lade mig tidigare och somnade gott till kl halv 7 så kom min personal kollade hos mig hur läget det var nepp då bestämde vi oss att jag stannar hemma och hon med. Somnade till runt 9 och vaknade gick ner och åt frukost så mötte jag vovven Cami som hade precis kommit hit, kelade med henne ända fram till klockan visade 12 stack hon hem med personal de skulle göra något annat.
Idag har jag bara slappat och suttit vid datorn och kollat lite på tv med...vänner och sjunde himlen något!

Är hemma själv på elevhemmet i 2 timmar till efter kl 2 så kommer Annika hit och arbetar, skall nog avsluta med skrivande här nu. Matilda saknas här på elevhemmet hon är hemma i Västerås igen p.g.a nåt grej som hon skulle göra idag men imorgon kommer hon! =)

Snart JUUUUUUUUUUUUUUL! =) Byeee

Lucia!

Hejsan!

Det var ju faktiskit ett tag sedan jag skrev denna bloggen hade för fullt med annat och att göra också. Men annars hade inte hänt så speciellt med mig då de sistone, men idag har det hänt lite speciellt eftersom det var Lucia idag på skolan. Och det är ju faktiskt också Nobeldagen! =)

Nu är det inte många veckor kvar tills Julafton kommer fram till oss, de är bara en vecka till som skolvecka sen de 3 sista dagarna blir de städning, julpyssel och julavslutning på skolan. Då kommer min syster att vara med på onsdagen efter nästa vecka som kommer fram. Spännande och få se om det blir något rolig present för mig och familjen...men de enda jag vill ha är laptop dator men vet inte dugg enda om jag kommer att få. Blir de pengar istället så resten går nog till laptop och de resterna som blir kvar går nog till spargrisarna här hemma! ;)

Fick ovanligt besök i onsdags det var min personals hund som sov hos oss över natten till torsdagen...hon var så snäll och söt men tjock mage hade hon för valpar i magen. Och igår kom de en liten taxvalp till elevhemmet p.g.a kurs så gullig var hon också för hon hade korta ben men skällde mycket. Men man vänjde sig vid henne, när man träffade de båda hundarna började man sakna kära Lizzie längta 13 dagar kvar tills du kommer! =)

Idag är det nog lugnt i kväll hos mig...men imorgon är de och sitta på hundvakt åt Sixten och Biffen jag och Ida. Om jag inte har något annat att göra imorgon de kommer bli roligt och få leka med Sixten och Biffen om han vill de! :D

Får faktiskt skräpa mig att skriva lite mera på bloggen men har en annan blogg med också som jag har inte berättat än. Men skriver in de länken när som helst men inte idag för jag är inte klar med den andra bloggen...! =)

Ha det braaa! =)

RSS 2.0