Hos Cajza! =)

Hejsan, det var ett tag sedan man skrev här inne. Var ju i skolan och elevhemmet så blev det mycket så hann inte att uppdatera bloggen, men nu skriver jag litet inlägg bara eftersom är hos Cajza i Örebro.
Ska stanna här till måndagen idag har vi bara slappat tagit lugnt ut till IKEA och ätit mat där sen har vi spelat The Sims 3 Kvällsnöjen på varsin dator för jag hade tagit med min hit. Tog bort precis mina linser för de gjorde mig trött och de började bli torra så tog ut dem kände mig piggare då...! :P

Snart närmar det till Sportlov vad ska ni göra då under lovet?
Själv ska jag vara med Elvira, Martin och Matilda under lovet vi ska kolla på bio och sedan BodaBorg det var ett tag sedan man besökte där men roligt och få prova på olika nya banor, eftersom de hade renoverat olika banor där inne.

Imorgon ska jag och Cajza åka iväg och kolla på hennes katt Simba på kattutställning här i Örebro. Mera inlägg vet jag ännu inte om det blir vi får se. Slänger in ett bild från idag.

 Har ingen bättre bild på mig!

 Lizzzzzzzieeeee! <3

 Saknar dig gumman min Lizzie!


Hem! =(

Halloj, som ni ser rubriken visar Hem....helt rätt åker hem imorgon vid 11-tiden. Messa mig då under bilfärden har nog astråkigt...! Det kommer svårt att lämna kära Hudiksvall men kommer tillbaks hit igen men de är ändå tråkigt.

Måndag ska jag till tandläkaren och sedan till Synsam få linser och sedan är väl nog hemåt. Och packa grejer till Örebro-veckan, tråkigt tiden har runnit så mkt nu känner jag mig.
Men de är roligt och få träffa mina UNDERBARA VÄNNER! Såklart elevhemmet ni vet vilka! =)

Annars ska datorn följa med till elevhemmet så de blir ingen kaos med dator där skönt, vilken tur att jag fick käre Packard Bell! ;)

Pleeease messa mig under bilfärden kommer sakna Lizzie och er ni vet vilka. I miss you Atica...vill pussa dig! <3

Elvira
kommer få något roligt från mig nej men talar inte om förän tills hon skriver upp inlägg hos hennes blogg, spännande få hur hon kommer reagera på tisdag. I miss you Elvira, you are my best friends! <3 Vi har fina minnen ihop måste träffas igen snart! =)

Skrev denna inlägget eftersom ligger sängen med datorn har inget och göra då så passade på skriva ett inlägg innan ni vet att jag är påväg hem till dfs min lilla hemstad. Jag saknar er vänner så mycket men kommer sakna lovet med. Men sportlovet kommer snart igen! :P

Ha det bra, puzzzzzzz! <3

Några bilder! =)

Hejsan, hade inte bloggat igår men tänker faktiskt göra de nu. Just nu de andra blåser på Lizzie eftersom hon hade duschat så nu är hon TORR.
I fredags hade jag åkt skoter tur de var ett tag sedan jag körde men var inte alls nervös bara gasade iväg. Men speciellt när vi åkte ner i diket sen upp i luften de var lite läskigt men annars var allt kul, skulle tänka mig och köpa skoter men de första alternativet är att sälja crossen sen skoter. Det är så kul man vill ha både leksakerna men KAN INTE! =( Tackar dagen till dig JOCKE! =)

Sen var det NYÅR tiden gick väldigt snabbt denna dagen vi firade NYÅR ute i havet alltså Strömsbruk vi fick först förrätt, varmrätt då var det kalkon det var så GOTT och sedan var det efterrätt glömt vad det kallas men vi gjorde de. Allting var så smaskigt efter det så spelade vi kortlek utom föräldrarna och Askur, Lizzie och Molly var där iaf Molly är en hund som Askurs syster passar. Det var roligt där sen öppnade vi några julklappar jag fick kaffe mugg som stod BILTOKIG!

Sedan gick vi ut och kollade på raketer och skålade med varandra, men tyvärr sköt vi raketer även hundar fanns närheten av oss men de hade bomull men de gick KANON FINT!

Nej nu ska jag visa ett par bilder till er bloggläsare...! ;)

 Skoter-turen jag som kör! =)

 Jag som skålar inför 2011!

 Raketerna man hann och fota lite.

 Då hämtar man fröken Lizzie efter raketerna smällde klart! =)

De var de bilderna som jag ville visa. Byeee

RSS 2.0