Lizzie

Tänkte berätta att Lizzie fyller 1 år idag! Hon får bestämma vad hon vill från granngården men vet ännu inte om de hade gått dit idag annars skulle ju Annis ringa eller skicka ett mms på henne med saken.
Saknar gumman min....tråkigt hon bor så långt bort ifrån mig ska fan i mig tjata på Annis och flytta lite närmare till mig!


Killarna hälsar och grattar på födelsedagen. Tänk det var 1 år sedan du kom ut till världen till oss! Du är BÄST!

Tack!

Hejsan!

Och en sak är jag tackar TUSEN till Kajsa som hade gjort designen åt mig jag frågade henne om hon ville svaret blev ett JA! Vi satt och snackade lite hur designen ska se ut men till slut gjorde hon överraskning och det är designen och blev klar på samma dag nöjd blev jag önskade att jag var hos henne nu och då och kramade henne!

Imorgon blir det Örebro till Halltorp låter det kul...NOT! =( På tisdag blir det skola igen roligt och träffa kompisar men lektioner herregud tålamod säger jag iallafall!
Snabb inlägg blev de och kort har inget annat och tala om!

Byee

Kajsa gästbloggar!

Hejsan alla bloggläsare :)

Här är jag, nu har jag fixat Lisas nya bloggdesign och hoppas hon är nöjd med den fast det är ju inte helt klart utom bara små detaljer kvar som ska fixas!

Jag är väldigt nöjd att jag gjorde en bra design, trodde att jag var sämre men verkar som jag blivit bättre hihi..

Nu måste jag kila vidare till facebook och sånt där skit!

Kram

Onsdag!

Hejsan det var ett tag sedan jag bloggade sist hade tänkt blogga lite oftare på lovet men icke blev det. Hade fullt upp med annat bland annat BodaBorg hemma och slappat av och idag i eftermiddagen åkte jag och pappa till farmor han släppte av mig hos henne. Där hämtade jag Atica sen har vi gått hela vägen hem till Ramshöjden just nu har jag henne hemma under tiden pappa åker och hämtar farmor hem från lasarettet. Idag har jag bakat chokladbollar varför bakade jag det idag jo för att Elvira skrev på FB att hon skulle baka så vart jag sugen på att baka också till fika. Jag har inte ännu smakat på dem tänkte vänta på Ida när hon kommer hem från jobbet eftersom jag vet inte hur mycket hon kommer ta när jag inte är närheten av henne! ;)

Imorgon är Ida ledig så får se vad vi kommer hitta på något men jag har velat gå till China restaurangen här hemma får se vad hon kommer säga om det. Annars skulle min faster Lena och Göran följa med och äta men vi får se också vad de kommer välja imorgon. Men annars är sportlovet snart slut..så kommer skolan ta över mig men jag ska arbeta hårdare så kommer jag fram till någon ny lov och sommar! =)

Får se om jag ska blogga mera innan nästa vecka kommer...! =) Men i såfall säger jag ha det bäst till er! =)

Lite bilder! =)

Hejsan idag är det lördag för oss men för mig känns det som söndag eftersom var ledig igår så i torsdags kändes som en fredag!

Igår gick det bra på begravningen sorgligt men träffade lite folk sedan hem men på kvällen så stack vi till fam Karlsson och åt tacos snackade också lite. De var min fredag iallafall.

Idag stack jag, ida, anna och lizzie ut till degernäs träffade min kusin och hennes kille med hundar också så de träffades varandra. Idag fick jag köra fyrhjuling det var faktiskt ett tag sedan man ångrar alltid saker man har köpt och sålt men jag ångrar lite efter jag sålde min 110 cc fyrhjulingen men jag känner mig att jag trivs mycket bättre i dem större fyrhjulingar typ skogsfyrhjuling som jag körde med idag. Får faktiskt övertala pappa men han säger nog ett NEJ sur blir jag nog...fyrhjulingen passar ju bäst hos morfar för det är mycket skog och grus så de är ju roligt och köra med.
Men idag gick det inte så bra första körningen för jag och han åkte ner i diket vi kämpade på att dra upp med den men bilen fastnade också men tillslut fick vi upp med fyrhjulingen. Så fick jag provköra den ute på isen trodde alltid att jag ska fastna med den men den körde bara och sladdade fick jag också göra idag. Sugen på köra nu fyrhjulingen ute på isen och ute i skogen med, väntar tills fyrhjulingen är ute till salu så får jag övertala pappa! =)

Bjuder ett par bilder från idag! =)

 Nere diket.
 Duktiga hundar.
 Tvillingssykon? Lizzie och Sixten!
 Grill och blå himmel!
 Massa spår efter fyrhjulingen!
 Efter diket inte bra! :/
 Dags att bege oss hemåt efter härliga dagen! =)
 Nöjd som tusan efter kört med dvärgen får ÖVERTALA pappa för få köpa denna! =)

Det var några bilder efter den här härliga dagen nere vid Degernäs! =)

Byeeeeee

Örebro...

Hejsan, idag är det måndag tråkig dag va?
Gått på skolan idag men sedan var det till audiologen så missade jag lektioner som var sista för eftermiddagen men skönt och onödigt faktiskt att åka tillbaks för 1h lektion och slut sedan.
Fick läxor men gjorde dem efter pappa skjutsade mig hit till elevhemmet, skönt och få läxor klara.

På torsdag kommer Annis och Lizzie hem till oss dfs p.g.a begravning på fredag vet inte hur vi ska göra med Lizzie om hon ska stanna hemma själv eller i bilen en liten stund. Får se vi löser alltid! =)
Ska passa på ta en lång promenad med Lizzie bland i skogarna men annars på vägen vill inte halka igen som jag gjorde i lördags på knät så huden var borta och blödde också men tog inget plåster behövdes inte.

Saknar redan hundarna Biffen och Sixten vart på hundvakt hela dan typ i lördags från morgonen till kvällen åt min kära kusin vitamin Camilla! =) Fotagraferade lite också på hundarna och mig kan lägga in för visa hur söta de är Sixten påverkade mig om Lizzie började sakna henne för gosa med i sängen med! Vänta bara i ett par dagar så kommer hon! =)

 Biffen! <3

 Sixten! <3

 Framme uppe vid höjden!

 Underbara hundarna! <3

Byeeeee


RSS 2.0