Lucia!

Hejsan!

Det var ju faktiskit ett tag sedan jag skrev denna bloggen hade för fullt med annat och att göra också. Men annars hade inte hänt så speciellt med mig då de sistone, men idag har det hänt lite speciellt eftersom det var Lucia idag på skolan. Och det är ju faktiskt också Nobeldagen! =)

Nu är det inte många veckor kvar tills Julafton kommer fram till oss, de är bara en vecka till som skolvecka sen de 3 sista dagarna blir de städning, julpyssel och julavslutning på skolan. Då kommer min syster att vara med på onsdagen efter nästa vecka som kommer fram. Spännande och få se om det blir något rolig present för mig och familjen...men de enda jag vill ha är laptop dator men vet inte dugg enda om jag kommer att få. Blir de pengar istället så resten går nog till laptop och de resterna som blir kvar går nog till spargrisarna här hemma! ;)

Fick ovanligt besök i onsdags det var min personals hund som sov hos oss över natten till torsdagen...hon var så snäll och söt men tjock mage hade hon för valpar i magen. Och igår kom de en liten taxvalp till elevhemmet p.g.a kurs så gullig var hon också för hon hade korta ben men skällde mycket. Men man vänjde sig vid henne, när man träffade de båda hundarna började man sakna kära Lizzie längta 13 dagar kvar tills du kommer! =)

Idag är det nog lugnt i kväll hos mig...men imorgon är de och sitta på hundvakt åt Sixten och Biffen jag och Ida. Om jag inte har något annat att göra imorgon de kommer bli roligt och få leka med Sixten och Biffen om han vill de! :D

Får faktiskt skräpa mig att skriva lite mera på bloggen men har en annan blogg med också som jag har inte berättat än. Men skriver in de länken när som helst men inte idag för jag är inte klar med den andra bloggen...! =)

Ha det braaa! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0