Örebro!

Är hos min baby Alice! Igår kom jag hit och stannar till imorgon, tråkigt vill till lördag.
Idag har vi åkt till stan och mött upp kajsa och julia och gått runt köpt bara en t-shirt, och en fläkt som man kan använda till när det är varmt ute.
Men annars har det varit lugnt här i örebro som jag hade tänkt mig, åt på pizza planeten med alice.
Sedan när vi skulle åka buss blev det väldigt konstigt för bussen åkte inte denna vägen som den skulle gå till, utan vi satt kvar vi va ensamma i bussen och chauförren sa ska ni inte gå av, vi sket i han sedan släckte han lamporna inne i bussen...steg vi ut på en gång!!!
Hemåt gick vi genom kyrkogård det var läskigt, så vi ringde upp min BAABY rooozy som jag har saknat som FAN BARA!!! vi snackade vad som helst ända till alices hem, snyft saknat rozy! :/

Du är världens bästa ROZY som alltid finns hos mig, du ska aldrig försvinna! Jag finns för dig oavsett väder! =)

Nu är det ändrat nu ska jag stanna här till lördag punkt slut! :D
Får se vad vi kommer hitta på imorgon, men annars hade vi tänkt kanske ta ett titt förbi min älskade Birgitta en personal som har gått i pension på elevhemmet hon bor ett bit bort härifrån. =)
Byeeeeeeeeeeeeee

Konstigt väder!

Idag visade solen inte så helt öppet utan tittade fram kort stund sedan försvann den helt åt hållet.

Igår har man firat Ida som har fyllt 22 år sedan skickade vi iväg våran Anna och Lizzie hemåt till husse som väntar på dem. Men på eftermiddagen åkte jag, ida och anna på bilbingo ingen vinst ännu men det kommer...sedan åt vi gooood mat här hemma och även kom linnea hit och käkade. Hade mysdag och tittade snabbt förbi hos kattungarna men de tittade inte fram till oss, så jag och ida ska åka ner idag kanske om vi har lust att kika om kattungarna har lust att kika fram idag! =)
Har bilderna på kattungarna fast på mobilen men ska försöka ta kort med kameran istället, har köpt kamera-stativ är rätt så nöjd med det kostade bara 100 spänn på ULLARED!

Idag på nätet stod det en kvinna försvunnen här i degerfors men vet ännu inte vem kvinnan var, personen är anträffad död! Tragisk allt händer på ett dygn bara..undra hur det gick till?
Denna vecka bär kanskekanske till örebro inte 100 % säker, men annars ska man sitta på hundvakt åt kusinvitamin som är världens bästa kusin som finns!
Skall väl snart sticka till mostern och gå ut med henne, annars har man haft en städ-dag i mitt rum som fasiken rensade all skit. Ska ju flytta snart så det är bäst ha allt klart men garderoben har jag inte rensat eller jo för längesen men allt ska ändå ut så det behövs inte liksom rensa därinne. Utan hyllor och byrå rensade jag för vi ska bara typ bära in i släpkärran för det är samma gata fast längre upp som vi ska flytta dit. =)
Inlägget måste räcka nu den är för lång snart om jag ska bara fortsätta! =)

Hejhej!

Som ni ser på rubriken har inget annat och skriva in där.
Men annars har jag haft det toppen här i glada hudik! =)

Men annars nu får jag sitta utan dator i 2v. men de klarar jag, har ju min älskade båt och leka med! =) Men annars ville jag tala om att Lizzie är med i en bild-tävling inne hos agria, man får hemlig pris så jag skulle bli glad om ni röstade på henne. Länken kommer nedanför! Tuuusen tack!!! <3

Det är verkligen en kort inlägg men har inget och säga ännu, har klippt kortare nu inte hos frisören utan min systeryster som har klippt mig. Hon borde skaffa ett eget frisör- salong fast inne på toan! :D

http://www.agria.se/tavling/hem/harligahund#gly-date;85;NOTE-8JC97A-0 
De är bara klicka på och klicka på hur många stjärnor hon ska få på bilden, sedan skriva in ditt e-mail adress för då kan poängen komma fram till bilden! =)

// Lisa

RSS 2.0