Fin!

Väder ute nu...! =)

Igår var man på bilbingo med Anna och Helga, de var roligt men vi vann inget! :(
Man kunde vinna 28.000 spänn oh my god! :O Det var soligt igår också då och då, men idag är de soligt! =)

I lördags var det ju bröllop mellan Victoria och Daniel, kollade inte hela men såg deras vigsel och båten. Sen skulle jag surfa aftonbladet då stod det att en vakt svimmade utanför storkyrkan kaos, shit på den dan när dem skulle gifta sig.

Igår åkte vi till Annas kompis för Lizzie skulle träffa en hund som heter Wiggo, de lekte väldigt mycket ute på trädgården. Sen fick vi fika av de, alla i hudik är så trevliga om jag måste vara ärlig! =)

Idag är jag hemma själv med Lizzie, för de jobbar till kl 3 men Anna kommer hem vid ca 12 för äta mat...!
Ska kolla på Sex and The City! =)


På sommaren ska jag vara med några från elevhemmet vi ska sova kvar i Gullspång för vi har en sommarstuga vid Vänern, så de är ju härligt där då kan man ju bara springa ner till vattnet när man vill! :D
Och grilla något gott ska vi också fast mamma o pappa ska inte vara med oss då. =)

Kanske skriva några mera inlägg imöra eller ikväll!

Ha en härlig dag...! =)

 En gammal bild på Daniel och Victoria!

Hudiksvall!

Hejsan!

Är i glada hudik hos syrran Anna är hundvakt åt valpisen Lizzie. Hon är lite jobbig då och då, p.g.a hon vill ligga på soffan men de får hon inte. Så de blir bråk mellan oss liksom, hon bits mig och jag skäller på henne och säger att hon ska ner från soffan.
Men just nu ligger hon på golvet hos mina fötter och sover, hon är lite rädd nu om jag ska spruta vatten på henne...! ;) Syrran slutar kvart i tre, så ska vi åka och hjälpa till Helgis! =)

Igår lekte jag och Anna med smink alltså hon sminkade mig, jag var en docka åt henne liksom men annars var de roligt! Ska lägga ut ett par bilder på mig med sminket! ;) Tyckte att jag var lik en av syrran Idas kompisar! :O

Här är de några bilder fr igår.

 Lizzie!

 Här såg jag ut igår...! =)

Nu ska jag nog kila vidare på nätet innan Lizzie vaknar upp och leker vilt!
Jag önskar er en härlig sommarlov! Klart jag bloggar men inte alltid!

Ha en kanon dag! =)

Bye Olssorna


RSS 2.0