Julmust!

Hej!

Denna veckan var lite annorlunda för mig SO prov och sen var det Halloween på elevhemmet. Äntligen är allt över men enda sak är inte över alls är TÅGET, det är första gången för mig att åka helt själv tåg för kommer att byta med sen framme i tid hoppas jag väl också. Får uppdatera där uppe i Hudik lovar jag, kanske visa lite bilder med fast har inte lust just nu! :S
Tar nog med Matteboken med mig upp så kan jag jobba under tiden Lizzie sover, annars tycker hon att jag är ingen snäll människa mot henne att låta henne att leka med sig själv! xD Nej det löser sig ska jag säga, fått några sms från Glada Hudik de ekar faktiskt hemma hos dem p.g.a en film som de bara tjatar att jag ska packa ner i väskan. Det kommer jag ihåg kanske inte, nej den är packad i allafall LOVAR jag! ;)

Kan inget om mobil blogga så det blir nog inget blogg under tiden på tåget, eller kanske det blir något vi får se! Får fråga om tips från en kompis om hon är inne ikväll med innan dagen kommer! =)

Nu måste jag nog kila iväg för hämta kära JULMUST och lite chips med äntligen har julmusten kommit tycker om de än vanliga CocaCola, de gillar jag inte ALLS. Köpte även Trocadero som jag ska ta med i tåget och dricka ur läsa boken BLODETS RÖST! =)


Packat!

Hejsan!

Helgen har varit lugnt men idag har jag hunnit och packa klart väskan till Hudiksvall! =)
Igår har jag, mamma och Ida åkt till Bergvik i Karlstad och shoppat köpte även 2 skor och mössa till mig som är bra till vintern! ;) Sen köpte vi blå snöre till skorna men är osäker vilken ska jag ha svarta eller blåa snören till skorna, lägger ut bilden så kanske ni kan tipsa!? =)

Tiden rinner så fort så snart är det HÖSTLOV! =) Hudiksvall pågång hos mig under höstlovet! ;)

Vad ska ni göra i HÖSTLOVET? =)

Här hemma och i Örebro har snön kommit fram men snöade lite, hemma hos oss har någon byggt snögubbe ska visa också! Min syster Ida ska flytta till Norge hur ska jag kunna klara mig utan henne på helger och lov för hon brukar komma hem och hitta på något roligt tillsammans. Då får jag hitta på något kul istället de enda är att gå ut med Atica medans Ida inte är hemma hos oss! ;)

Jag kanske kommer uppdatera då och då i Hudiksvall om jag kan eller får av systern Annis! =)
På torsdag är det Halloween för oss på elevhemmet så kommer nog inte uppdatera då bloggen, men kanske får be Elvira om hon kan ta med kameran så kanske får visa er ett par bilder från Halloween...!?

Jag och Elvira vi har funderat på att göra något en gång i veckan i Örebro, och personalen tipsade oss kanske träna på gymmet. Så nu har vi bestämt vi ska träna på gymmet men vi ska kolla vart i Örebro! :D

Snögubben!
Vilken ska jag ha blå eller svarta?

Byee!


Mat!

Halloj!

Denna veckan var det som vanligt i skolan fast i fredags var det bio filmen hette Sebbe de var lite sorgligt med. Sen stack vi till skolan och då var det redovisning på NO skönt att det är över just nu. Var nervös i början av redovisningen men skönt att man är klar med detta området.

Jag och Ida vi gjorde god mat i fredags till familjen urgott var maten det blev 10 av 10 iaf! :D
Igår besökte jag och Ida min kusin Camilla hennes lilla valp Sixten han är lika söt som Lizzie!
Vi var ute med hundarna de fick första gången att leka med varandra Camilla blev förvånad det var första gången de lekte med varandra! =)

Den 30:onde oktober är jag på tåget uppåt till Glada Hudik! =) Ska vara där hela höstlovet och besöka Annis, Askur och Lizzie. Vi pratade om att åka till Sundsvall för bada i badhus som är nytt där tror jag...! ;)

Imöra är det Örebro pågång och skolan tråååk! Bjuder ett par bilder på hundarna! =)

Sixten är duktig på att vara med på bild! =)

Biffen är också duktig på att vara med på bild! =)

Byee

I rymden finns inga känslor!

Go kväll!

Sover hos Kajsa till måndag eftersom mamma och pappa är i Cypern på semester.

Men idag har jag, Kajsa och Aliz gått på bio och kollat på filmen I rymden finns inga känslor.Det var bra film det handlar om: 18 årige Simon har asperger ingen fick röra honom annars skulle han knuffa ifrån honom. Han bor hos hans bror Sam i lägenhet han var hans första förebild, Sams flickvän Frida gillade inte Simon eftersom han har asperger. Han har egen lyftraket som han brukar vara i om han känner sig arg eller något. Frida skilde sig och flyttade därifrån då blev Simon orolig över vem som ska diska då. För Sam brukade fixa ordning med maten, Frida diskar och Simon dukar. Så letade Simon efter flickor och ställde frågor till dem för försöka hitta någon som passar till Sam, till slut hittade han en tjej som heter Jennifer. Han fixade ordning dejt mellan dem men misslyckades de blev inte tillsammans. Utan Jennifer gillade Simon mycket och finns för dem istället för ha förhållande.

Filmen får betyg av: 5/5! =)

Nu ska jag vara social mot Kajsa! Byee! <3

RSS 2.0