Olycka!

Halloj!

Som ni kanske inte har läst inne på aftonbladet.se där stod det om en singelolycka 205 höjd mellan karlskoga och degerfors där har 4 unga dött inatt. Stackars familjer som har mist sina barn, men ingen vet vilka som vart med om olyckan. Bilen var stulen så de behövde nog ha någon bil för åka till någon ställe, men synd att det inte gick som de ville utan tragiskt! =(

Idag är fint väder men blåsigt, har packat å packat ner i min resväska för sthlm och glada hudik. Så väskan är fullt vet inte om min dator får plats i, hoppas de men klart han ska följa med då kan jag uppdatera då och då bloggen. =)
Jag och Ida har gjort chokladmousse med hallon som vi ska ta med oss ner till klippan, senare runt halv 7 ska vi vi vara i karlskoga vi ska spela bilbingo igen vi gjorde det med igår fast i degerfors. De är kul och spela och höra andra bilar tuta då har de vunnit en vinst! =) Men idag ska vi vinna och de som kommer från klippan. 

Har hört att det skulle bli åskväder bara kanske säger de, kul och spännande då.

Ska kila iväg, ha det bäst! =)

4 ÅR!

hej!
Som ni ser 4 år sedan har jag och Elvira skapat tillsammans denna blogg som jag har nu.
Egentligen den 1 juni som den skulle ha firats men jag säger grattis i efterskott eller vad man brukar säga till en blogg som man har skapat och har haft den i flera år...?

Jag har skapat en annan blogg där kommer det handla om en Världens bästa flat! L I Z Z I E <3
Men kommer uppdatera här då och då när jag känner mig, och likadant inne andra bloggen fast kommer uppdatera i andra bloggen kanske lite dubbelt mer än den här. P.g.a Lizzie det är liksom hennes blogg fast jag som kommer att skriva det som vi har gjort.
http://odagan.blogg.se/ är nya som handlar det mesta som ska hända och vad vi har gjort med Lizzie och några träningar.
Just nu har jag trocadero och bakad bulle framme hos mig, medans jag uppdaterar! =)
// Lisa


RSS 2.0